Pacte per una Economia per la vida
Proposta de l’Economia Social i Solidària catalana d’un Pacte per una Economia per la Vida
Proposta de l’Economia Social i Solidària catalana d’un Pacte per una Economia per la Vida
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetesFem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Valor:
32f263de2e576c7d1f4c2712bcfc3e09e0caab006f9c91dc440fedf67e4c6ad6
Origen:
{"body":{"ca":"<p>Les <strong>conseqüències socioeconòmiques i sanitàries de la COVID-19</strong> mostren la fragilitat d’un model global que prioritza l’acumulació privada de riquesa per sobre de la vida humana i del planeta. A Catalunya, aquest model ha tingut com a conseqüència, entre d’altres, l’afebliment de la protecció social, la deslocalització parcial del teixit productiu, la reducció de la despesa sanitària, la precarització laboral d’alguns sectors, la crisi residencial, els recursos insuficients per a la recerca, el menysteniment del sector primari i una minsa capacitat d’articular les cadenes productives locals. </p><p>Davant l’actual emergència sanitària, social i econòmica, Catalunya es troba amb una part important del teixit socioeconòmic greument afectat i d’altres amb grans dificultats. Les acumulacions d’emergències dels darrers anys afegides a les que estem patint actualment -sanitària, climàtica, social, econòmica- fan insostenible la continuïtat de les polítiques socioeconòmiques poc orientades a l’interès general. <strong>Cal modificar-les</strong> i desplaçar la tasca reguladora de l’economia vers organitzacions amb més capacitat de servir el bé comú i arrelades al territori, com són el sector públic, les empreses i iniciatives que actuen amb coresponsabilitat i ètica social com el cas del cooperativisme, el mutualisme, el tercer sector, el sindicalisme i el conjunt de l’economia social i solidària. </p><p>Cal un nou model econòmic basat en una <strong>Economia Plural Transformadora</strong>. Dirigit a satisfer equitativament les necessitats econòmiques, socials i culturals del conjunt del país; a proporcionar salut, renda, cures, habitatge, alimentació, educació, proveïments energètics i protecció social de forma universal; a garantir el conjunt de béns i serveis necessaris per la reproducció social i la dignitat de la vida. Una economia plural que integri les economies comunitàries, no vinculades a l’economia de mercat, exponent en la tradició associacionista catalana. Cal reorientar-nos i reorientar el sistema econòmic cap una Economia per la Vida. Des de l’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT) apel·lem a impulsar una eina de reconstrucció econòmica i social que reculli la pluralitat d’agents econòmics i socials de Catalunya, els reuneixi sota un Pacte català per una Economia per la Vida i els habiliti per avançar cap a un nou Model Econòmic plural, sobirà, democràtic i relocalitzat. Mesures de democratització econòmica i transició ecosocial que contribueixin al canvi de polítiques econòmiques a nivell de país establertes en base a les propostes d’un nou model Productiu, un nou model Reproductiu i un nou model Ecològic.</p>"},"title":{"ca":"Democràcia econòmica / salut col·lectiva / transició ecosocial"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia (Enllaç extern) i copiar-hi les dades d'origen.
<script src="https://participa.economiasocialcatalunya.cat/processes/pacte-per-la-vida/f/2523/proposals/34288/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.economiasocialcatalunya.cat/processes/pacte-per-la-vida/f/2523/proposals/34288/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
https://anamikajain.com/ (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/index.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-electronic-city.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-hsr-layout.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-indiranagar.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-adugodi.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-attiguppe.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-banashankari.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-banaswadi.html (Enllaç extern)
https://anamikajain.com/call-girls-bannerghatta-road.html (Enllaç extern)
Carregant els comentaris ...